Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

woensdag 31 augustus 2011

Oogstfeest!

Augustus zit er weer op, de oogstmaand is voorbij. Hoogste tijd dus om wat met de oogst te doen. Alle kinderen kunnen daarom zondag 4 september op Nieuw Rotsoord allerlei hapjes maken van wat Moeder Natuur in de zomer heeft voortgebracht. Wat te denken van een overheerlijk broodje gezond? Wie wil, mag zelf het deeg bereiden en een broodje bakken, bij de kippen op zoek gaan naar een lekker eitje, een vers tomaatje en blaadje sla plukken. Of ga lekker de boomgaard in om appeltjes te plukken. Lekker uit het vuistje, maar nog lekkerder als je je eigen glaasje appelsap perst! En zo zijn er nog wel wat andere heerlijke recepten met verse ingrediƫnten te bedenken.

Oogstfeest Nieuw Rotsoord, zondag 4 september, 13.00 tot 16.00 uur. Toegang is natuurlijk gratis, maar voor het bereiden van een recept vragen wij een kleine bijdrage van 1 euro.