Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

donderdag 22 december 2011

Prettige feestdagen...


Nieuw Rotsoord wenst iedereen prettige feestdagen en een beestachtig goed 2012!
Helaas zijn wij 24 december, eerste en tweede kerstdag gesloten.
Ook op oudjaarsdag en nieuwjaarsdag kunt u ons jammer genoeg niet bezoeken.

Filmpje ganzen drijven met border collies

Serge en Ellen van der Zweep gaven zondag 18 december tijdens de Kerst Inn op Nieuw Rotsoord een demonstratie ganzen drijven met border collies. Het weer was niet best, maar dat mocht de pret niet drukken.


dinsdag 20 december 2011

zondag 11 december 2011

Kerst op Nieuw Rotsoord


Charles Dickens brengt al enkele jaren steevast rond kerst een bezoek aan Nieuw Rotsoord. Ook dit jaar komt hij weer langs op de kinderboerderij om voor die typisch 19de-eeuwse kerstsfeer te zorgen. Kom daarom zondagmiddag tussen 13 en 16 uur naar Nieuw Rotsoord en geniet van glühwein, verse wafels en erwtensoep.

Maar er valt nog meer te genieten en vooral te bewonderen. Zoals een spectaculaire show met border collies, die laten zien hoe zij in samenspel met hun baas eenden drijven.

En natuurlijk komt het kerstverhaal ook tot leven in de kerststal!

woensdag 7 december 2011

Nieuwe keuken

Trouwe bezoekers van Nieuw Rotsoord is het al opgevallen dat het keukenblok eruit gesloopt is. Logisch, want de oude keuken moet plaatsmaken voor een nieuwe. Dit allemaal natuurlijk voor het theehuis! Vandaag wordt de nieuwe keuken geplaatst, met dank aan de Keuken Kampioen!