Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

zaterdag 28 april 2012

Kindervrijmarkt

Oude stripboeken, knuffels, blokken waar je nooit meer een toren van bouwt... ze liggen nu maar te verstoffen op zolder. Weg ermee! Pak op die oude meuk en kom op Koninginnedag naar Nieuw Rotsoord. Want daar is vanaf 13 uur tot 16 uur Nederlands leukste vrijmarkt voor kinderen, hun ouders, grootouders, ooms en tantes. Dus waarom zou je dat hobbelpaard laten verpieteren in de schuur? Pak een deken of plaid, prop alle spullen die je wilt verkopen in een doos en op naar Nieuw Rotsoord!!!

maandag 23 april 2012

Tapas Festival

Nieuw Rotsoord brengt u vrijdagavond 27 april alvast in vakantiestemming met het Tapas Festival. Topkok Gustavo Barrios serveert dan de lekkerste worstjes, schotelt de meest uiteenlopende olijven voor en tovert groenten om tot een streling voor de tong. Kom en geniet! Voor de kosten hoeft u het niet te laten: volwassenen betalen € 8 per persoon en per kind hoeft u slechts € 3 neer te tellen. Dat is dan wel exclusief drankjes. Het Tapas Festival barst om 17.30 uur los.

Omdat wij slechts een beperkt aantal gasten kunnen bedienen, is reserveren noodzakelijk. Dat kan op de kinderboerderij aan de Briljantlaan 101 of telefonisch: 030-2541662. 

donderdag 5 april 2012

Paaseitjes zoeken

Op tweede paasdag komt de paashaas weer op bezoek om kwistig chocolade eitjes rond te strooien. En omdat het doodzonde is om die eitjes tussen de kruiden, struiken en bomen te laten verpieteren, nodigt Nieuw Rotsoord alle kinderen uit maandag 9 april vanaf 13 uur paaseieren te komen zoeken. Verder zijn er deeg en lekkere ingrediƫnten om een eigen paasbrood te bakken en is er weer volop gelegenheid tot knutselen, ravotten en feestbeesten. Kortom, Pasen vier je op Nieuw Rotsoord!