Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

zaterdag 22 maart 2014

Moestuintjesseizoen geopend

Het moestuinseizoen is weer begonnen. De eerste kinderen hebben hun tuintje in gebruik genomen, maar niet voordat ze een naambordje hadden gemaakt. Zo kunnen ze hun 'territorium' gemakkelijk terugvinden.








NLdoet doet goed!

Vrijdag 21 maart, de eerste lentedag... en het regent. Niettemin zijn de vrijwilligers van NLdoet in opperbeste stemming. Dankzij hun inzet is er weer volop lavendel en is de wilgenrail in oude luister hersteld. Dank!!!!













zaterdag 8 maart 2014

Huur een kindermoestuintje

De lente kriebelt weer, dus is het hoogste tijd om de kindermoestuintjes weer onder handen te nemen. Zin om zelf aardappelen te poten, prei te oogsten of aardbeien te plukken? Kom dan zaterdag 22 maart naar Nieuw Rotsoord en huur een kindermoestuintje voor € 10 per vierkante meter per jaar! Tussen 13 en 16 uur is iedereen welkom die een moestuintje huurt of wil huren om een naambordje te maken. Kinderen die al een moestuintje met eigen naambordje hebben, kunnen een vogelverschrikker maken. Kun je niet komen, maar wil je toch een moestuintje pachten, meld je dan aan bij de beheerder (beheerder@nieuwrotsoord.nl).