Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

woensdag 3 september 2014

Nieuw Rotsoord viert 10-jarig bestaan


NIEUW ROTSOORD BESTAAT 10 JAAR!

Op zaterdag 13 september viert Nieuw Rotsoord dit jubileum tijdens het jaarlijkse oogstfeest. Toen 10 jaar geleden een groep bewoners de kinderboerderij opende, had niemand kunnen vermoeden dat Nieuw Rotsoord zou uitgroeien tot de inspirerende, maar vooral energieke groene pleisterplaats die het nu is. 

De kinderboerderij is er voor alle kinderen in de buurt, met hun (groot)ouders.  Sinds de opening van het theehuis is Nieuw Rotsoord voor een nog groter en diverser publiek een plek waar het aangenaam vertoeven is. Nieuw Rotsoord is duurzamer dan ooit en aan activiteiten, nieuwe plannen en vrijwilligersinzet is ook na 10 jaar geen gebrek.

Op zaterdag 13 september viert Nieuw Rotsoord het jaarlijkse oogstfeest. We oogsten de ingrediƫnten voor verschillende broodjes en appels waar kinderen hun eigen appelsap van persen. Maar we oogsten ook de opbrengst van 10 jaar activiteiten en optredens met een mooi programma dat de hele dag duurt en waar we veel van onze gasten van de afgelopen jaren terugzien.

Programma:
13:00 uur               Opening fototentoonstelling in het Theehuis
                              Oogstfeest
15:00 uur               Poppentheatervoorstelling Rik Rikken
16:00 - 16:30 uur   Sambaband Sabor
17:00 - 17:30 uur   Sambaband Sabor
17:30 uur               BBQ (€10 pp, kinderen €5; vooraf reserveren per email of aan de bar)
18:30 uur               Koffieproeverij, laat je verrassen wat je allemaal met koffie kunt doen!
19:00                     Avondprogramma m.m.v. Gitaarschool Hanneke de Reus, Tri Amezeg (drie buren), Wendy Smit en Nico van Asdonck.

De toegang is gratis.



Wij hopen dat u dit feest met ons komt vieren!