Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

maandag 29 juni 2015

Gezond Tourfeest


Nieuw Rotsoord helpt de coureurs van de Tour de France feestend op weg. Direct nadat het peloton zondag 5 juli de kinderboerderij is gepasseerd, roert Sambacaxi de trommels voor een denderend samba-optreden. Dat is tevens het startschot voor onze Grand Départ van het Gezondste Festival. Daarin staat alles in het teken van move, mood & food.


Het verdere programma op Nieuw Rotsoord ziet er als volgt uit:
Om 13.30 uur en 15 uur: dansen op Franse chansons o.l.v. Nico van Asdonck, met daarna een ontspannen schouder- en nekmassage.

Om 14, 15 en 16 uur geeft Arda van Helsdingen van Wildplukken Utrecht een workshop, waarin je leert hoe je een lekkere pesto maakt van bloemen en planten uit je omgeving.

Van 13 tot 16 uur is er een honingproeverij en kan iedereen met lef een kijkje nemen in de bijenkorf. De bijen zijn onmisbaar voor de bestuiving van bloemen en planten in de natuur. Bovendien is honing een ondergewaardeerd medicijn en werkt deze lekkernij beter dan een slaapmiddel!
Vanaf 13 uur tot  17 uur: stel je eigen thee samen met bloemen en kruiden uit de theetuin van Nieuw Rotsoord.

Vanaf 13 uur tot 18 uur: proef de smaak van… insecten. Krekels en sprinkhanen zijn hét voedsel van
de toekomst. Superfood in het kwadraat!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten