Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

woensdag 23 december 2015

Sorry, even gesloten

Helaas, de kinderboerderij is op 31 december en 1 januari gesloten. Het team van Nieuw Rotsoord wenst alle bezoekers fijne feestdagen en een beestachtig mooi 2016!



dinsdag 22 december 2015

Foto's Kerst Inn

De Kerst Inn was gezellig druk. Een kleine impressie.

De keukenbrigade bereidt erwtensoep en glühwein.

Henk verkoopt de consumptiebonnen.

Gitaarschool Hanneke de Reus presenteert aanstormend talent.






Die crêpes van monsieur Jean-Yves zijn écht lekker!



Monsieur Jean-Yves bakt de lekkerste crêpes van heel de wereld.




Pangaea zingt wereldmuziek op hemelse wijze.






Poppenspeler Rik Rikken vermaakt jong én oud
met zijn tegendraads poppentheater.





vrijdag 11 december 2015

Kerst Inn


Een witte kerst zit er waarschijnlijk niet in, gezien het weer van de afgelopen weken, maar wij van Nieuw Rotsoord malen daar niet om. Want ook zonder sneeuw is de Kerst Inn op de kinderboerderij beregezellig. Dit jaar houden we de Kerst Inn op zondag 20 december, van 13.00 tot 16.00 uur.
Het programma ziet deze keer iets anders uit dan in de voorgaande jaren. Letterlijk zelfs, want Charles Dickens en zijn vrienden moeten helaas verstek laten gaan. Maar daar staat wel een erg aantrekkelijk programma tegenover. Met wereldmuziek van vocaal ensemble Pangaea, poppenspel van de ondeugende poppenspeler Rik Rikken en vrolijke noten van aanstormend talent van Gitaarschool Hanneke de Reus. 
Terwijl de (groot)ouders, ooms en tantes genieten van de sfeervolle muziek, kunnen de kinderen kastanjes poffen, kerststukjes en kaarsen van bijenwas maken. En ondertussen natuurlijk lekker smullen van de warme versnaperingen, waaronder echte Franse crêpes van monsieur Jean-Yves. 


                                                           Pangaea zingt: Let is snow