Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

zondag 12 juni 2016

Nog 20 dagen te gaan...

Onze crowdfundingsactie voor nieuw speelmateriaal is een ongekend succes. Met nog twintig dagen te gaan, staat er al 1750 euro op de teller. Fantastisch!!!! Maar de resterende dagen willen we natuurlijk niet verloren laten gaan. Daarom vragen wij nogmaals iedereen die nog geen bijdrage heeft gedaan om een steentje bij te dragen. Wij belonen op onze beurt uw bijdrage met een passende tegenprestatie. Nieuwsgierig? Kijk op www.voorjebuurt.nl/nieuwrotsoord

Een andere actie is helaas minder succesvol: het aantal aanmeldingen voor het benefietdiner op zaterdag 18 juni was zo laag, dat we het helaas moeten annuleren. 
Overigens gaat de loterij wel gewoon door. Op de kinderboerderij kunt u loten à €2,- kopen, waarmee u kans maakt op een boottochtje over de Loosdrechtse Plassen voor vier personen. De tweede prijs is een uur golfles voor twee personen en de derde prijs is een high tea voor twee personen op uiteraard Nieuw Rotsoord. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten