Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

vrijdag 30 september 2016

Rechtstreex stopt in Utrecht

Sinds twee maanden zijn met veel enthousiasme én succes regioproducten via Rechtstreex verkocht op Nieuw Rotsoord. Helaas is nu vanuit de verkooporganisatie het besluit genomen om de activiteiten van Rechtstreex in Utrecht en Eindhoven te staken. Dit betreuren wij ten zeerste, want het is een mooi concept en het paste ook goed bij de sociale en duurzame doelstellingen van de kinderboerderij. Het komt niet door de resultaten die geboekt werden bij ons afhaalpunt; deze waren voor een startend afhaalpunt ronduit goed te noemen. De reden is dat het Rechtstreex na een jaar tijd niet gelukt is om tot de minimaal benodigde resultaten te komen om de regio rendabel te maken.
Máár.... het stopt niet direct, Rechtstreex blijft nog twee weken open. U kunt dus nog twee weken de lekkere en gezonde producten van de boeren en producenten uit onze nabije omstreken om de hoek afhalen. Geniet er nog even van!! www.rechtstreex.nl/rotsoord

Geen opmerkingen:

Een reactie posten