Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

woensdag 27 juni 2012

Foto's Midzomernachtfeest 2012

De foto's van het Midzomernachtfeest, 23 juni 2012, op Nieuw Rotsoord.
Kijk en geniet!




Foto's en filmpje Bijendag

Eindelijk, daar zijn ze dan, de foto's en het filmpje van de Bijendag 2012 op Nieuw Rotsoord.
Klik hier voor de foto's.


maandag 11 juni 2012

Kamperen bij de boer

Nog even en we kunnen weer genieten van de langste dag en de kortste nacht van het jaar. Voor Nieuw Rotsoord reden om zaterdag 23 juni een groot feest te geven: het Midzomernachtfeest. Het begint om 18 uur met een overheerlijke BBQ, waarna het feest om 19 uur losbarst met een spetterend optreden van Kindergitaarschool Hanneke de Reus. Vanaf 19.30 uur geeft Jan Willem Campmans doorlopende workshops schilderen op muziek en vanaf 21 uur kan iedereen genieten van de optredens van Wendy Smit, Trio 3 Eilanden en Trio Las Musicas. Om 22 uur geeft Jan Willem Campmans zijn demonstratie Mapping Rotsoord, waarbij hij schildert met licht!
Moe van al dat feestgedruis? Blijf dan lekker slapen op Nieuw Rotsoord. Want voor één nacht is de kinderboerderij omgetoverd tot een camping. Wie blijft logeren, kan vanaf 17 uur zijn tent opzetten.

Reserveren is verplicht en kan via beheerder@nieuwrotsoord.nl. Deelname aan het Midzomernachtfeest kost 10 euro (kinderen 5 euro). Wie ook zijn tent wil opzetten, dient 15 euro per volwassenen te betalen; voor kinderen zijn er geen extra kosten aan het kamperen verbonden.