Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

donderdag 29 november 2012

Wol bewerken (2)

De Brede School-activiteit 'wol bewerken', waaraan leerlingen van St Jan de Doper en de Blauwe Aventurijn hebben deelgenomen, zit er weer op, helaas. Maar het resultaat mag er zijn! Zie ook ons eerdere blog over deze activiteit, waarvoor overigens de wol van de schapen van Nieuw Rotsoord is gebruikt.













woensdag 21 november 2012

Actie voor theehuis

De bouw van het theehuis op Nieuw Rotsoord vordert gestaag, maar extra financiƫle armslag blijft welkom. Geef daarom een (kleine) bijdrage voor ons project.

Elke donatie, van 10 tot 100 euro (of meer), wordt beloond!
Wie 10 euro stort, komt op de Rotsoord Erelijst.
Wie 25 euro overmaakt, trakteren wij op koffie, thee en wat lekkers.
Wie 50 euro doneert, mag een appeltaart in ontvangst nemen (uiteraard van het huis!).
En de gulle gevers van 100 euro of meer krijgen een uitnodiging voor een speciale VIP-bijeenkomst tijdens de opening.
Doneren? Klik dan HIER.





Leerlingen X11 helpen een handje

Hulde voor de leerlingen van X11, school voor grafimedia in Utrecht, want woensdag 21 november hebben zij de handen uit de mouwen gestoken op Nieuw Rotsoord. Met vereende krachten maakten ze het terrein zoveel mogelijk bladvrij. Een hele klus, want ze sjouwden kruiwagens vol bladeren naar de composthoop.








woensdag 14 november 2012

Doneer voor het theehuis!

Op zoek naar een origineel sinterklaascadeau? Of wilt u uzelf eens verwennen met een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers, een appeltaart of zelfs een VIP-lunch? Zoek niet verder, maar doneer HIER voor ons theehuis. Elke gift is welkom.




maandag 5 november 2012

Waterfiets vernieuwd


De 'waterfiets' waarmee kinderen al trappend water kunnen oppompen om in de vijver te laten lopen, heeft een kleine metamorfose ondergaan. Dankzij een ingenieuze kettingkast is deze alternatieve pomp nu minder kwetsbaar. Bekijk het filmpje van 'oom Olaf' op YouTube. 

donderdag 1 november 2012

STEM voor ons THEEHUIS

Nieuw Rotsoord doet mee aan de actie Kern met Pit van de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij. Bewonersgroepen kunnen een projectvoorstel indienen en maken daarmee kans op een mooie geldprijs. Voorwaarde is dat het project ook wordt Uitgevoerd.
Nieuw Rotsoord koestert al jaren een droom en is nu hard bezig die te verwezenlijken, namelijk een theehuis. Dat theehuis is al in aanbouw! Nu vragen wij alleen nog om uw stem zodat we kans maken op een prijs. En die komt vanzelfsprekend weer ten goede aan het theehuis. STEM HIER!!!