Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

donderdag 27 december 2012

Clown Kwibus op Nieuw Rotsoord

De Utrechtse clown Kwibus geeft zondag 30 december een benefietvoorstelling op Nieuw Rotsoord. De opbrengst van de voorstelling is bestemd voor het theehuis. Kwibus begint met zijn grappen en grollen om 15.30 uur. De toegang is gratis, maar elke bijdrage aan ons theehuis is vanzelfsprekend welkom.
U kunt ook nog geld overmaken via theehuis-nieuw-rotsoord.searcle.nl/ of via rekeningnummer 1034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht onder vermelding van 'donatie theehuis'. Vergeet aub niet uw naam en adres te vermelden.


woensdag 19 december 2012

Theehuis in gebruik

Het theehuis is tijdens de Kerst Inn op 16 december in gebruik genomen. Dat ging gepaard met veel muziek, overheerlijke hapjes en natuurlijk thee!


Het Nieuw Rotsoordlied

Hanneke de Reus heeft met haar gitaarschool opgetreden tijdens de Kerst Inn 2012. Tijdens dat optreden verraste zij met vier van haar leerlingen de bezoekers op het Nieuw Rotsoordlied.
Onze cameraman legde het optreden in de buitenlucht vast.
Kerst 2012, en zie, er is een liedeke geboren!




zondag 16 december 2012

Sfeerimpressie Kerst Inn

Het was gezellig druk tijdens de Kerst Inn op Nieuw Rotsoord. Niet zo verwonderlijk, gezien het programma en de ingebruikname van de nieuwe serre voor het theehuis. Hieronder een kleine sfeerimpressie. Meer foto's op  het fotoalbum Kerst Inn 2012.


De nieuwe serre voor het theehuis

Thee schenken in de nieuwe serre.













donderdag 6 december 2012

Kerst Inn



Zondag 16 december is het (eindelijk) weer zover: Kerst Inn op Nieuw Rotsoord. De tijden van Charles Dickens komen tot leven op de kinderboerderij, die omgetoverd is in een 19de-eeuws dorpsplein, waar de medewerkers en vrijwilligers rondwandelen in Victoriaanse kostuums. Er staan kraampjes met kerstspullen en er wordt warme chocolademelk en glühwein geschonken. Bij een vuurtje  worden kastanjes gepoft, terwijl kinderen hun creativiteit kunnen botvieren op het maken van kerststukjes en kaarsen van bijenwas. De Dixie Shoppers en het R.K. Kinderkoor Utrecht Zuid zorgen voor live muziek. Verder laten kinderen van Gitaarschool Hanneke de Reus horen hoe goed zij al gitaar kunnen spelen. Ook is de voorstelling De Sneeuwman te zien, wat tot inspiratie kan leiden om mee te doen aan de workshop 'sneeuwmannen maken van wol'. 
Tijdens de Kerst Inn wordt ook een theeproeverij gehouden. Niet zo verwonderlijk, want Nieuw Rotsoord breidt uit met een theehuis. De nieuwe aanbouw voor dit theehuis wordt tijdens de Kerst Inn feestelijk geopend.
De Kerst Inn begint om 13 uur en duurt tot 16 uur. De toegang is uiteraard gratis.