Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

dinsdag 24 september 2013

Zuid-Amerikaans buffet

Kom vrijdagavond 27 september smikkelen en smullen op Nieuw Rotsoord. Topkok Gustavo Barrios serveert dan een heerlijk Zuid-Amerikaans buffet (vlees, vis en vegetarisch). Reserveren is noodzakelijk! Stuur een e-mail naar de beheerder. Vergeet niet te melden met hoeveel volwassenen en kinderen u komt. Het feestmaal begint om 17.30 uur. Volwassenen betalen € 8,- p.p., kinderen € 3,-.



woensdag 18 september 2013

Foto's oogstfeest

Eindelijk, hier zijn ze dan, de foto's van het oogstfeest dat op 15 september plaatsvond op Nieuw Rotsoord. Klik hier om het hele album te bekijken




Poppenspeler Rik Rikken 

Bijschrift toevoegen



woensdag 11 september 2013

Oogstfestijn met poppentheater

Het najaar is aangebroken, tijd dus voor de oogst. Wat voor lekkers heeft de mooie zomer op Nieuw Rotsoord voortgebracht? Appels, aardbeien, sla, tomaten... kies een recept, pluk en oogst de benodigde ingrediƫnten, bak je eigen brood en bereid een lekker maaltje. En van de appels kun je heerlijke appelsap persen.

Tussen de bedrijven door geeft poppenspeler Rik Rikken twee flitsende voorstellingen. De eerste begint om 13.45 uur, de tweede om 15.15 uur. Kortom, het is weer feest op Nieuw Rotsoord!

Oogstfeest Nieuw Rotsoord, zondag 15 september, 13.00 tot 16.00 uur. Toegang is natuurlijk gratis, maar voor het bereiden van een recept vragen wij een kleine bijdrage van 1 euro.