Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

maandag 27 april 2015

Foto's kindervrijmarkt

Het was genieten in de boomgaard van Nieuw Rotsoord tijdens de kindervrijmarkt op Koningsdag. En dus nog even nagenieten met de foto's...




























zaterdag 18 april 2015

Kindervrijmarkt

Natuurlijk, ook dit jaar zijn kinderen op Koningsdag van harte welkom om hun spulletjes te ruilen en te verkopen op de kindervrijmarkt. De vrijmarkt begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Een verkoopplekje in de boomgaard is uiteraard gratis!

Kookworkshop en diner voor goed doel

De dineravond op Nieuw Rotsoord krijgt deze maand een bijzonder tintje. We serveren namelijk voor Floor. Floor is vijf jaar en lijdt aan een ernstige vorm van kinderkanker. Als zij alle behandelingen in Nederland goed doorstaat, kan ze in aanmerking komen voor een vervolgbehandeling in de Verenigde Staten. Die behandeling duurt ongeveer een half jaar. Helaas worden lang niet alle kosten vergoed, zodat Floors ouders afhankelijk zijn van sponsors. 
Nieuw Rotsoord wil dolgraag een financiële bijdrage leveren met een sponsordiner én een sponsorkookworkshop
Floor wenst u smakelijk eten!
Om met het laatste te beginnen: Nico van Asdonck, voor wie de Indische keuken geen enkel geheim meer kent, leert u in een handomdraai enkele heerlijke Indische gerechten maken. Kookervaring is niet nodig, enthousiasme natuurlijk wel. De kookworkshop wordt zaterdag 25 april gehouden op Nieuw Rotsoord, aanvang 15.30 uur. De kosten bedragen € 10 per persoon en de opbrengst gaat naar de stichting Floor for Life. Reserveer tijdig bij de beheerder van de kinderboederij of stuur een mailtje naar beheerder@nieuwrotsoord.nl.
Geen zin om te koken, maar wel trek in een Indische rijsttafel? Kom dan om 18.30 uur naar Nieuw Rotsoord. Smikkelen en smullen kost € 25 per persoon en ook van dit diner gaat de opbrengst naar de stichting Floor for Life. Reserveer tijdig een plaatsje aan tafel bij de beheerder van de kinderboerderij of stuur een mailtje naar beheerder@nieuwrotsoord.nl
Meer weten over Floor en haar stichting? Kijk dan op floorforlife.nl.
Meer weten over onze Indische keukenprins/ Kijk dan op nicovanasdonck.nl.

maandag 6 april 2015

Fotoreportage bezoek paashaas

De paashaas heeft tweede paasdag een bezoek gebracht aan Nieuw Rotsoord. Kinderen mochten paaseitjes zoeken en nadat ze genoeg hadden gesnoept, mochten zij al hun energie steken in het timmeren van nestkastjes. Het is tenslotte lente, nietwaar?