Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

woensdag 18 november 2015

Inbraak

Maandagnacht hebben inbrekers* hun slag willen slaan op Nieuw Rotsoord. De buit is te verwaarlozen, want er valt op de kinderboerderij weinig tot niets te halen. Wel is de aangerichte schade aanzienlijk. Ook hebben de dieven een zakje chips opengerukt. Niet dat ze honger hadden, want ze hebben het zakje maar half leeg geschransd. Wel zo prettig voor de technische recherche, die mogelijk op de restanten van deze vlugge snack sporen aantreft die kunnen leiden tot de aanhouding van deze laaghartige daders. 


*Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk dat de inbraak het werk is geweest van slechts één persoon. In dit geval onze excuses voor het gebruik van de meervoudsvorm, welke zeer zeker niet mag worden opgevat als een verkapte pluralis majestatis ter meerdere eer en glorie van de dader!