Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

vrijdag 21 oktober 2016

Voortaan op zaterdag gesloten

Kinderboerderij Nieuw Rotsoord is met ingang van november op zaterdag gesloten. Aanleiding is  dat enkele  vrijwilligsters zwanger zijn.  Daardoor is het helaas niet meer mogelijk op zaterdag de personele bezetting rond te krijgen.
Beheerder Angelique Jacobs is blij voor de zwangere vrouwen. ,,Eigenlijk is het goed nieuws, en problemen zijn er om op te lossen.’’ De oplossing voor het tekort aan hulptroepen zoekt zij in het werven van nieuwe vrijwilligers, zowel voor de dierenverzorging als voor het theehuis.
In het voorjaar hoopt Nieuw Rotsoord weer als vanouds zeven dagen in de week open te zijn. Garanderen kunnen we dat niet, tenzij zich genoeg nieuwe vrijwilligers melden die in de weekeinden beschikbaar zijn. Mensen die het leuk lijkt om in het theehuis te werken of de dierenverzorging op zich willen nemen, kunnen een e-mail sturen naar beheerder@nieuwrotsoord.nl. Bellen kan natuurlijk  ook: 030-2541662. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten