Steun Nieuw Rotsoord

Stichting Nieuw Rotsoord is voor een groot deel afhankelijk van giften. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom. U kunt ons steunen met een donatie op NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

woensdag 31 augustus 2016

Oogstfeest met live muziek

De appelpers: het is hard werken,
maar de appelsap is o zo lekker!
De zomer loopt ten einde, de herfst staat voor de deur. Maar niet getreurd, want de seizoenswisseling betekent ook dat het tijd is om groente en fruit te oogsten. Nieuw Rotsoord is dus rijp voor het jaarlijkse oogstfeest! En dat vieren we zondag 4 september van 13.00 tot 16.00 uur. Met live muziek!!!
Kinderen kunnen tijdens het oogstfeest tegen betaling van 1 euro op de boerderij alle ingrediĆ«nten oogsten en rapen om een lekker, gezond broodje te bakken. Bovendien kunnen ze van verse appels hun eigen appelsap persen. 


zondag 14 augustus 2016

Mediterraan smikkelen en smullen

Geniet lekker na van de vakantie en kom zaterdagavond smikkelen en smullen op de dineravond van Nieuw Rotsoord. De keukenbrigade zet dan heerlijke mediterrane hapjes op tafel, terwijl zangeres Wendy Smit zorgt voor muzikaal vertier.
De dineravond begint om 18.00 uur. De kosten bedragen € 8,50 per persoon, kinderen betalen € 3,50. Drank is niet bij de prijs inbegrepen!
Reserveren via beheerder@nieuwrotsoord.nl of op de kinderboerderij.

zondag 7 augustus 2016

Rechtstreex van de Boer

Niets is lekkerder dan verse groente of knapperige appels rechtstreeks van de boer, of kaas en ovenvers brood van een producent uit de eigen regio. Om iedereen van deze heerlijke producten te laten genieten, is Nieuw Rotsoord vanaf nu een afhaalpunt van 'Rechtstreex van de Boer'. Bij ons kun je wekelijks groente, fruit, zuivel & kaas, brood, pasta, vlees & vis en allerlei andere heerlijke producten krijgen, allemaal uit de omgeving van Utrecht.

Benieuwd? Bekijk de boeren en hun producten op rechtstreex.nl/rotsoord en schrijf je vrijblijvend in voor de nieuwsbrief.
Vanaf nu kun je elk weekend online bestellen en op woensdag tussen 16.30 en 19.00 uur kun je de bestelling op Nieuw Rotsoord ophalen. Rechtstreex werkt niet met abonnementen!

Vooruit dan, hier nog enkele lekkermakertjes: heerlijke siropen van de Roze Bunker uit Utrecht, bitterballen van Amerikaanse rivierkreeftjes van De Pronckheer uit Cothen (de rivierkreeftjes tasten in de Alblasserwaard de flora en fauna aan en mogen om die reden worden opgevist) en cacao-kaasjes. Deze laatste lekkernij is een creatie van kaasboer Van Rossum uit Vianen en chocolademaker Mesjogge uit Utrecht.

Wilt u meer informatie over Rechtstreex, stuur dan een mail naar gerda.rechtstreex@gmail.com.